info2gox

Stifter af info2go

“Info2go” er en samlet kommunikations-, image- og markedsføringsplatform, herunder en samlet Eventkalender database. Alle informationer indtastes i en fælles database og opdateres dermed centralt. Dette vil være særdeles ressourcebesparende og værdifuldt.
Alle informationer samles interaktivt på en platform, der vedligeholdes og opdateres online via et administrationsmodul af indholdsleverandørerne. (Ensartet layout og samme informationer på alle platforme vil give en bedre ”brugeroplevelse”).
Statistikker gør, at virksomhederne dagligt kan tilpasse sin drift og komme med “Last minute”- tilbud, hvilket ikke tidligere har været muligt.

Med “Info2go” opnår vi længere og tættere kontakt til turister, da vi på vej til eller under opholdet kan holde dem opdateret med sidste nyt. På den måde kan vi hele tiden kan følge med i behov og dermed få et bedre kendskab til, hvad turisterne/borgerne ønsker og gør.
Det sender et godt signal om god service til vore besøgende. Afrejsende turister kan evaluere deres besøg online, og vi kan straks følge op på evalueringen.
Der vil kort sagt være mindre arbejde for den enkelte virksomhed, som samtidig vil få et mere ensartet udtryk og en synergieffekt ved at samle alle infomationer på én platform. De informationer kan også indeholde fartplaner for bus, fly og færge, priser, aktuelle afgange og ændringer fra den placering du står på.
Idégrundlag


Højteknologiske Informationstouchkærme, understøttet og opfulgt af Smartphones, iPads og Web, er det grundlæggende virkemiddel for “Info2go”. Skærmene tænkes strategisk placeret i turistinformationer, kultur- og naturoplevelser, historiske steder samt til borger- turister og samfundsmæssige oplysninger. På hoteller og i butikker, ved museer og steder af historisk, kulturel og naturmæssig interesse. I lufthavnen, på færgerne og rutebusser. I sidstnævnte tilfælde koordineres seværdigheder med ruter via GPS-aktivering. Flytbare skærme opstilles ved større events.

Informationsskærmene er en interaktiv udgave af de velkendte ”Her står jeg” – infotavler

Som udgangspunkt står brugeren også i dette tilfælde overfor et interaktivt kort med placeringsangivelse. Skærmene er naturligvis langt mere innovative, virtuelle, beskrivende og underholdende end de tavler vi ellers kender til.
 F.eks. illustreres cykelvejene med video og billedmateriale. Events- og aktivitetskalenderen findes datobaseret, såvel som efter vejrlig og geografisk placering.
Det interaktive kort viser placering af attraktioner, ophold, oplevelser, events, cykelstier, virksomheder, ruter og stedmærker med eget logo. Opstarter lokalt i det område du befinder dig i. Lokatoren linkes til alle virksomheder der er med I systemet. Klik og zoome på stedmærke for
Yderligere oplysninger. Kortet gør det muligt at vælge f.eks. by/sted, hvorefter alle aktiviteters tilbud og oplevelser i området fremkommer på skærmen og kan overføres til bærbare enheder.
Projektet tager sit udgangspunkt i det voksende store behov for let og hurtig adgang til informationer for turister og borgere som helhed. Med brugerens geografiske placering i centrum, formidler systemet vedkommende, aktuelle og opdaterede informationer døgnet rundt. Brugerne kan orientere sig om trafikoplysninger, som fly-, færge- og bustider, med udgangspunkt for den placering de står på, hvilket betyder at man kun får de oplysninger, man har behov for på det pågældende sted. De variende muligheder for logi, herunder hvad og hvor der er ledige overnatningsmuligheder og til hvilken pris. Om restauranter, caféer, is-barer og beværtninger. Attraktioner, events, koncerter og underholdning. Museer, samlinger og historiske steder. Om cykelruter, vandrestier, havkajaksejlads og andre naturrelaterede tilbud. Salg af kunsthåndværk og shopping i al almindelighed. Såvel som blive gjort bekendt med øens offentlige institutioner, tillige med hospital, politi, banker osv. Deres åbningstider, lokation, generelle information mv.